VANLIGA FRÅGOR

Utebliven tidning?

Om du inte fått din Sunnenytt, kontakta NWT Direkt kundtjänst 010-480 99 00

 

När är det annonsstopp?

Fredag kl. 11

Gäller färgannons, svart/vit annons, korrektur.
Temaannonser, både i färg och svart/vit, torsdag kl. 12

 

Produktionsgång:

Alla sidor går till tryck under fredagen senast 16.00. Önskar du korrektur så är det alltid bra att lämna in annonsunderlaget redan på torsdag om det finns möjlighet.

 

Vilken dag utkommer Sunnenytt?

Onsdagar, om inte helg infaller någon av produktionsdagarna, då flyttas utgivningen till tisdag.

Har Sunnenytt semesterstängt?

Vi stänger för semester under fyra veckor på sommaren och två veckor vid jul/nyår.
2021 – Vi öppnar för året torsdag 7 januari. Vi har sommarstängt 8/7 – 4/8, vårt stora semesternummer utkommer onsdag 7/7 och första numret efter semestern utkommer onsdag 11/8. 

 

Vad är ett korrektur?

Korrektur innebär att det är Ditt ansvar att annonsen överensstämmer med det material du lämnat in och att du är nöjd med både innehåll och layout. Godkänner du annonsen är den klar att gå till tryck. Vid uteblivet svar tas inte din annons med vid bokat datum.

 

Vad kostar det att annonsera?

Privat och företag annonserar till olika priser. Företagsannonser görs layout på medans privatannonser är radannons utan någon layout. se annonspriser här. 

 

Avboka annons?

Har du bokat annonsplats samt att vi tillverkat en annons, men du vill ta bort den, debiterar vi dig en originalkostnad. Har du bokat annonsplats men vill ta bort annonsen efter annonstopp, debiteras du en viss procent av annonskostnaden beroende på hur sent efter annonsstoppet.

PRENUMERATION

Vill du prenumerera på Sunnenytt?

Du kan självklart läsa veckans tidning här på vår hemsida men du kan även få den skickad hem till dig. Det kostar 15:-/tidning (porto + administrationsavgift) och du får tidningen samma dag som alla andra. Kontakta oss med hur många nummer du vill prenumerera på och betala sedan in pengar på Bankgiro 5903-4033 (du betalar alltså 15kr x antal veckor). När vi mottagit pengarna så börjar vi skicka ut tidningen till dig. 

Kontakta oss på tel. 0565-102 00 eller via formuläret nedan.

 

Vi meddelar dig i god tid innan din prenumeration går ut så du inte missar något nummer av Sunnenytt.
 

Tack! Meddelande skickat.